Groen en dieren update

Ali Knip

Ouders van leerlingen uit groep 6C hebben onlangs spontaan een inzameling gehouden voor de kosten van de castratie van Ali Knip, een van onze nieuwe konijntjes. Wat was het geval? Na de lange logeerpartij bij Storm Dekker thuis bleek het meisje bij terugkomst in de dierenwei toch een jongetje te zijn, waardoor hij niet langer op school zou kunnen blijven. Hij zou namelijk alle vrouwtjes zwanger maken en daar zitten we natuurlijk niet op te wachten want er zijn al konijntjes genoeg op de wereld en
onze hokken zitten vol. Ali Knip herstelt intussen goed van de ingreep en de rekening van de dierenarts (€ 127) is ook weer betaald. Dank lieve ouders en kinderen voor deze sympathieke actie!

Planten van juf Yvonne

We hebben een van juf Yvonne Toonstra een aantal struiken / kleine boompjes mogen ontvangen. Onwijs bedankt daarvoor!! En vandaag op een mooie plek op het schoolplein ingegraven.

Varkenshok

Kleine update over de tegels in het varkenshok. Deze zijn inmiddels gelegd en ziet er fantastisch uit. De varkens zijn er blij mee en de verzorgers ook! Met dank aan vader Paul en Niels.