Lente voorbereiding

Mannen en vrouwen met kruiwagens

Zoals jullie weten zijn we in de wei en het groen zoveel mogelijk van het hergebruik ipv nieuw te kopen wat we nodig hebben. Lekker duurzaam en goedkoop en veel leuker. We hebben de spiertjes weer flink laten rollen vandaag want we konden een lading zand, nodig ivm nieuwe tegelpaden in de dierenwei, ophalen bij papa Rob. Best zwaar hoor, armpjes voelen meteen 5cm langer aan. `Naast Floor en juf Jeannette hielp ook Michel even mee. Nu het zand en de straattegels binnen zijn is het enkel wachten op een of twee enthousiaste ouders die deze tegel klus wil klaren. Wie meldt zich aan?

Bordjes maken

Voor de zaai- en bloembollen bakken van de kleuters zijn schattige bordjes gemaakt met de naam vd kleutergroep erop. De verschillende vlinders en kleuren erop werden bedacht en geschilderd door enkele leerlingen samen met mm Wilma. De kleuters waren er superblij mee en kijken met nog meer trots naar hun eigen groepsbak waarin al heel wat bloembollen tevoorschijn zijn gekomen.

Schooltuin

Volop bedrijvigheid op onze schooltuin waar de tuinmannen mbv meetlatten en opgerold touw op stokken de indeling maken. Ivm de noodzakelijke jaarlijkse wisselteelt liggen de zaaibedden dit seizoen in de lengte. De schooltuinlessen voor gr 4 olv juf Nathalie beginnen op ma 29 maart. De groepen 6 krijgen les van juf Ester van Milieu-educatie. Meer info ontvangen ouders via de klassen-app.